De foarte multe ori ai luat plasa sau te-ai lasat inselata de aparente in privinta unuia sau mai multor barbati. Ne-am gandit ca ar fi bine sa facem acest articol tocmai pentru a te ferii pe viitor de un barbat nepotrivit si le-am facut profilurile psihologice. Foarte multe dintre noi s-au lasat inselate si a doua sau chiar a treia oara si au suferit dupa ce au cunoscut un barbat elegant sau aratos insa in realitate s-a dovedit a fi un escroc sentimental.

Vorbim despre barbatii care nu sunt usor de identificat precum cei care au probleme cu drogurile ori alcoolul,mincinosi patologici ,sau fustangii;vorbim despre acele tipuri de barbati care par perfecti la prima vedere ,ba chiar si dupa un timp se comporta ok tocmai pentru a obtine ceea ce vor. Tipul barbatului care sufera dupa fosta relatie ,sau tradatul in dragoste ,povesteste intodeauna despre fosta lui relatie si da toate detaliile fara sa te intrebe daca te intereseaza,inca sufera dupa "fosta " si ar face orice ca sa fie cu ea,in acest caz nu prea are rost sa-ti pierzi timpul cu un asemenea barbat ,traieste in lumea lui si este greu de scos de acolo .

Barbatul narcisist sau care se iubeste pe sine este foarte bine sa te feresti de asemenea barbat ,va sta mai mult ca tine  in oglinda si in plus este un fatalau si daca nu este asa atunci se crede cel putin Adonis si este foarte increzut ,cu siguranta va ajunge sa devina enervant deci parasiti un astfel de barbat cat mai repede.

Tipul barbatului care se crede cel putin "Dumnezeu" sau "Domnul stie tot" nu vei putea niciodata sta langa o astfel de persoana pentru ca numai el va avea dreptate intotdeuna.

Tipul barbatului gelos ,obsedat chiar paranoic care are impresia in continuu ca va fi inselat ,este un caracter foarte periculos pentru ca incet incet te va controla si iti va interzice sa te imbraci cu o fusta mai scurta sau un bluza cu decolteu ,va ajunge sa faca din tine o calugarita si la un moment nu ii va mai placea acest lucru si va cauta in alta parte o femeie sexy trebuie parasit imediat ce il intalnesti .

Barbatul "vesnic copil" care refuza sa se maturize, nu va munci niciodata sau daca va munci nu o va face pe o perioada lunga ,va trebui sa muncesti pentru 2 sau chiar 3 in cazul in care iti vei intemeia o famile cu el.

Barbatul care insala tot timpul, fara suparare dar nu stiu daca exista barbat care sa nu se uite la alta femeie, insa el este exagerat si ar face sex chiar si cu un caine de pe strada, este obsedat sexual si nu vei putea rezista langa un astfel de barbat.

Barbati violenti sunt foarte periculosi si frustrati, sunt acei barbati care le este frica sa se dueleze cu un barbat insa pe tine te bate sau este extrem de agresiv pentru ca a avut o copilarie tumultoasa, trebuie sa te feresti de acest tip de barbat.
Anunturi
Anunturi
^ Top