Exista cateva aspecte pentru care ar trebui sa le stii despre barbati daca esti femeie si doresti sa incepi o relatie noua si de durata. Iata cateva dintre ele:

Barbatii sunt atrasi de femeile naturale si vesele, si nu de cele care incearca sa para femeia fatala pentru toti dintre ei. Cu atat cat te simti mai bine in pielea ta, cu atat si barbatul de langa tine te va adora mai mult.

Nu strica sa le oferi putin suport in cazul unui esec. Atunci cand nu reuseste sa repare ceva prin casa ar trebui sa ii spui o vorba buna decat sa il critici. Esecul pentru barbati inseamna moarte. Daca vede ca nu acorzi prea mare atentie si incerci sa razi cu el, il vei face sa simta ca are succes si nu sa se simta fara un rost in viata.

Nu incerca sa il schimbi. Ei isi dau seama imediat de acest lucru si tot ce faci este sa grabesti plecarea lui. Daca vrei sa ai o relatie cu cineva ar trebui sa iti placa toate aspectele acestuia, cu bune si cu rele. 

Vei sti ca acesta te iubeste atunci cand este capabil sa se exteriorizeze in fata ta. Sa-si arate sensibilitatea sau chiar sa planga pentru tine. Acest lucru dovedeste ca te iubeste si ca are incredere maxima in tine.

Anunturi
Anunturi
^ Top