Sfaturi in dragoste
Ca in orice relatie sau daca doresti sa incepi una, trebuie sa ii arati partenerului ca ai sentimente pentru acesta. Nu este asa de dificil. Totul tine de intelegere si comunicare. Trebuie sa il asculti atunci cand vrea sa iti spuna problemele. Daca a decis sa faca asta e clar ca si el are niste sentimente pentru tine. 

Trebuie sa ii respecti statutul de barbat si pe familia lui. Niciodata sa nu ii vorbesti despre alti barbati si cat de puternici sau priceputi sunt acestia chiar daca acest lucru este adevarat. 

Trebuie sa il alinti. Barbatilor le place postura de ursulet sau animalut de plus. Facand asta ii vei arata ca tii la el si se va comporta cat mai natural cu tine. 

Atunci cand iese cu prietenii lui ocazional nu trebuie sa il suni din 10 in 10 minute si sa il intrebi unde este. Daca a decis sa fie intr-o relatie cu tine poti sa fii sigura ca se va rezuma strict la meci si la iesitul cu prietenii. In acest timp ai putea si tu sa planuiesti o iesire cu prietenele tale sau sa le chemi acasa la tine.

Intereseaza-te despre ceea ce ii place. Daca nu il vei asculta atunci cand iti mai spune cate ceva despre fotbal, box sau jocuri video poti sa fii sigura ca a doua oara nu va mai discuta cu tine.

Anunturi
Anunturi
^ Top