Victime ale unei societati in care ne zbatem ca pestele pe uscat, numai pentru a supravietui inca unei zile, uitam ca existenta in doi poate sta la baza unei vieti fericite. Poate ca acum  gandesti  ca nu e o necesitate convituirea in cuplu, dar mai tarziu vei realiza ca vine acel moment in care nevoia de a avea pe cineva alaturi este mai presus de toate principiile tale.

Ideea unei vieti linistite, fara "a te lega la cap" , cum ar spune unii, vine din temeri interioare si din lupta covarsitoare de zi cu zi, din care iesim prea obositi pentru a putea acorda atentia cuvenita celor de langa noi. Suntem prea obositi pentru a mai asculta pe cei ce au ceva de spus, prea epuizati pentru a le oferi un zambet, prea ingrijorati de cate avem de facut pentru a le mai intinde o mana. Si astfel apare teama ca "sacrificiul" de a iubi pe cineva se va transforma in esec. Si te intrebi, oare merita ?

Ei bine, da, merita ! Nu uita ca viata ne este data pentru a o trai ca persoane libere, care isi dezvolta personalitatea in diverse etape in care invatam sa daruim din dragoste si sa primim din dorinta de a fi iubiti, in care invatam sa luptam pentru fericire, fara frica de a pierde.

Si chiar daca ne este greu de a comunica si a interactiona din cauza unei societati care nu ne lasa sa ne dezvoltam in mod natural, exista sansa de a-ti gasi jumatatea atunci cand te astepti mai putin. Important este sa crezi si sa vezi acest tel ca si atins, doarece tot ce vei face din acel moment va duce la realizarea gandului tau. Viseaza, spera si crede in relatia pe care ti-o doresti, si ea va deveni realitate. 

Chiar daca programul prelungit de la servici isi spune cuvantul si vrei doar sa te relaxezi la sfarsitul zilei, nu uita ca relaxarea poate veni si din siguranta oferita de ideea cuplului, de ideea ca nu esti singur si orice s-ar intampla, in doi poti trece peste, mai usor si cu mai putina durere.

Sa nu devenim vizitatori ai propriei vieti din cauza poverii date de  raspunderea de la locul de munca, din cauza limitarii timpului liber si sa nu uitam ca viata in doi poate fi un pas catre fericire.
Anunturi
Anunturi
^ Top