Sfaturi in dragoste
Cei mai multi dintre noi am face orice pentru a scapa de singuratate, pentru a gasi pe cineva care sa ne fie alaturi la bine si la rau. Poate ca un umar pe care sa plangi mai gasesti pentru ca un prieten iti este alaturi intotdeauna, insa umarul de care ai adevarata nevoie este acela care sa-ti inspire siguranta, incredere si pofta de viata. Si asa incepe agonia cu care te lupti in cautarea fericirii. Si gasesti la orice pas schite ale idealului tau, umbre ale unor ganduri despre cum ai vrea sa fie, amagiri si cateva sperante spulberate dupa prima intalnire.

Poate ca nu iti dai seama ca in cautarile tale ai trecut de multe ori pe langa ceea ca iti doresti cu adevarat, insa esecurile repetate te-au facut sa nu mai ai incredere in ce ar putea fi si sa iti vezi viitorul doar ca pe o himera in desertul singuratatii. Zilele devin tot mai sumbre si intinzi o mana catre oricine are ceva de oferit, insa nu e de ajuns niciodata. Iar cand crezi ca totul e sfarsit, ca Dumnezeu a uitat de tine, un simplu cuvant te poate salva din zbuciumul suferintei. Cuvantul dragostei, cuvantul potrivit la momentul potrivit, alinarea de care aveai atata nevoie. Si iti dai seama ca vorbele care te fac fericit vin chiar de la cine te asteptai mai putin, de la cineva la care nu vroiai sa opresti in calatoria ta fara directie, chiar daca era statie: statia bratelor deschise, a inimii capabile sa te iubeasca si a ochilor care se umplu de fericire cand iti vad chipul.

Si cine te-a purtat catre aceasta destinatie? Singuratatea si frica de singuratate. Sa nu ne impacam cu ideea ca asa ne e scris. Sa continuam sa cautam fericirea, sa ne oprim la fiecare popas pentru a vedea ce are de oferit si sa nu ne pierdem increderea ca pentru noi nu exista pereche. Cu totii avem o jumatate iar daca aceasta nu ne gaseste, sa pornim noi in cautarea ei.

Un prim pas poate fi facut chiar aici, pe @Sentiment
Anunturi
Anunturi
^ Top