Anunturi MatrimonialeDecizia de a-ţi uni destinul pentru totdeauna cu cel al persoanei pe care o iubeşti este un pas major în viaţa ta şi trebuie să te gândeşti iar şi iar până să fii capabil(ă) de a lua decizia corectă.

Înainte să spui „Da!” trebuie să te gândeşti la cum se va schimba viaţa ta după ce te vei căsători şi dacă eşti pregătit(ă) sau nu să accepţi aceste schimbări. Vei fi mai responsabil(ă), va trebui să ai grijă de casă, de soţul/sotia tău/ta, dar de asemenea de copiii ce urmează pe viitor. Devii mai matur(ă), de vreme ce va trebui să te ocupi de lucruri zilnic, să ai grijă de casă. Nu poţi lua decizii fără a îţi consulta soţul/sotia, trebuie să iei în considerare ce simte el, dacă este de acord cu deciziile tale sau nu.

Odată ce te vei căsători va trebui să nu mai fii egoist(ă), pentru că ai alături persoana iubită şi care ar face orice pentru tine. Acelaşi lucru se aplică şi pentru el/ea, aşa că să nu crezi că eşti singur(a) care trebuie să facă compromisuri.

Mai mult, o căsnicie implică să renunţi la mult din timpul tău, să renunţi la multe dintre lucrurile pe care le făceai înainte, precum ieşitul cu fetele/baietii sau petrecerea vacanţelor cu ele/ei la mare sau în altă ţară.

Pe de altă parte, o căsnicie înseamnă de asemenea aceeaşi rutină zilnica, ceea ce poate duce la plictiseala şi certuri inutile între parteneri. Acesta este unul dintre motivele pentru care partenerii caută ceva nou în braţele altui bărbat sau altei femei, deoarece sunt sătui şi obosiţi de ce au acasă. Este chiar mai rău dacă toată ziua aud plângeri şi regrete precum „De ce m-am căsătorit cu tine?” sau „Eşti cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat”.

Nu poţi ajunge niciodată în punctul de a-ţi regreta deciziile, doarece nu îţi face niciun bine, mai ales atunci când ştii că singura soluţie este divorţul şi cât de traumatizantă poate fi experienţa.

Căsătoria înseamnă responsabilitate şi maturizare, aşadar gândeşte-te întotdeauna de două ori înainte de a spune ceva ce va răni persoana de lângă tine.

Comentarii

matrimoniale {profile_field_city_value} poza sexmir
  • Postat acum 7 an
D-ZEU A CREAT ...UL PREOTII CASATORIA - nu exista casatorie fara plictiseala, fara monotonie, fara certuri, din pacate a schimba ceva ...ptr. noi, clar sa faci un ... si cu altcineva, e condamnabil. Consider ca fiecare sa-si recucereasca Id-ul ...ual ca eliminare a tensiunilor interne negative instalate in creier, sa treaca peste doctrine, si sa faca ... la max., nu chiar la intamplare, dar se poate!
^ Top