Despre noi

Cine suntem?
   O echipa plina de entuziasm, dornica sa te ghideze prin universul sentimentelor, dornica sa iti fie prietenul din umbra... De ce? Fiindca si noi simtim la fel ca tine si fiindca ne bucuram de fiecare data cand tu iti gasesti sensul in lumea noastra. Alatura-te noua si va fi si lumea ta!

Cui se adreseaza asentiment.ro?
   Persoanelor care doresc sa converseze sau vor sa isi faca prieteni noi
   Celor care sunt singuri si vor sa intalneasca partenerul ideal
   Celor care vin pur si simplu sa flirteze
   Persoanelor care cauta relaxare si vor sa evadeze un timp din grijile cotidiene
   Oamenilor care simt nevoia sa isi impartaseasca pasiunile si interesele si sa gaseasca persoane cu preocupari sau principii comune
   Romanilor din toate colturile lumii care vor sa se simta acasa, dar si persoanelor din alte tari care vor sa interactioneze cu romani

Cum se foloseste?
   Iti creezi profilul prin inregistrare (cont nou): te descrii pe tine, iti adaugi una sau mai multe poze si faci astfel primul pas in lumea sentimentelor.
   Cauti pe site persoana ideala sau iti cauti prieteni printre cei care sunt deja inscrisi, dupa caracteristicile considerate de tine importante.
   Comunici prin sistemul clasic de mesagerie sau real-time cu utilizatorii care sunt pe site odata cu tine, prin mesaje instant.
   Cuceresti - intalnesti persoane din sistem care reprezinta pentru tine ceea ce conteaza.

Ce oferim?
   Un portal de intalniri cu membri uniti de dorinta de a comunica, de a lega prietenii, de a evada din grijile de zi cu zi sau de a-si gasi sufletul pereche.
   Cel mai avansat sistem de cautare de pe piata site-urilor de dating din Romania. Membrii asentiment.ro au posibilitatea de a-si defini singuri filtrele de cautare a perechii potrivite. Acestia pot bifa simultan 5, 10 sau chiar 20 de parametri, in functie de preferinte. Mai mult, cautarile su Un sistem de mesagerie, creat pentru a facilita interactiunea dintre membrii. Acestia au posibilitatea de a comunica atat prin mesaje clasice, cat si prin mesaje instant care le permit sa poarte conversatii in timp real.
   O oaza de relaxare... am dezvoltat aici sectiuni prin care membrii asentiment.ro sa se exprime cat mai liber si sa se informeze.    Glasul sentimentelor... are 7 rubrici: si a aparut pentru cei pasionati de proza sau poezie, pentru cei care vor sa-si exprime dragostea prin mesaje, povesti de iubire sau cuvinte de alint si pentru cei care vor sa-si exprime sentimentele, trairile, parerile.    Felicitarile, fie ca sunt clasice, personalizate sau video, iti ofera posibilitatea de a da un semn celor dragi.    Horoscopul... citeste nonconformist in zodii ca sa vezi ce iti prevad astrele zilnic. Poti consulta previziunile pe doua zile, horoscopul pe 2012, precum si horoscopul iubirii.
   Chicotelile... cu noi, dimineata, 3000 de oameni servesc impreuna o ceasca de cafea.
Anunturi
Anunturi
^ Top