Nu aştepta ca un tip să realizeze cât de grozavă eşti, fă acest lucru imposibil de ratat.
Bărbaţii sunt simpli. Nu trebuie să memorezi statistici sportive complicate, să domini jocurile video sau să te învârţi ca o stripperiţă pentru a-i impresiona (deşi primeşti puncte pentru asta!). Foloseşte în schimb metode mult mai simple şi mai eficiente.

Pune întrebări
Cei mai mulţi bărbaţi presupun că femeile adoră să vorbească despre ele mai mult decât despre orice altceva. Prin urmare va fi plăcut surprins dacă îi pui întrebări despre viaţa sa, fie că e vorba despre ambiţiile sale în ce priveşte cariera sau echipa de fotbal preferată. "Este o mare uşurare atunci când o fată îmi pune întrebări despre mine", recunoaşte Marius, 32 de ani. "Nu doar că sunt măgulit de faptul că este interesată dar este de asemenea bine de ştiut că poate susţine o conversaţie".

Spune-i un secret
Descoperirea unui lucru relativ inocent cu privire la tine - nu avem nevoie să ştim de ce povestea ta de viaţă s-a transformat într-un serial - poate crea o conexiune imediată. "Prima dată când am întâlnit-o pe prietena mea mi-a mărturisit teama ei de molii", explică Alex, 26 de ani.  "Unicitatea nervozităţii ei m-a făcut să o îndrăgesc şi ştiam că aveam să fiu un erou dacă vreuna din belelele acelea zburătoare şi-ar fi făcut apariţia". Hei, chiar dacă toţi prietenii tăi îţi ştiu de fapt "secretul", el tot se va simţi special.

Fă faţă stânjenelii
Momentele stânjenitoare pot fi... stânjenitoare; dar îţi dau de asemenea ocazia de a îţi lăsa garda jos pentru a îi arăta cum eşti în realitate. Astfel că în loc să te pierzi atunci când ceva neplăcut se întâmplă, gândeşte-te la aceasta ca la o oportunitate de a îţi arăta simţul umorului şi abilitatea de a face haz pe seama ta. "Ieşeam cu o fată care la prima întâlnire a alunecat pe gheaţa din faţa apartamentului ei şi s-a lovit tare", spune Bogdan, 25 de ani. "După ce m-am asigurat că era bine a spus <<Bine că nu mergem la patinoar!>> Mi-a plăcut la nebunie.”

Pomeneşte de ziua a doua
"Este grozav atunci când o fată menţionează oportunitatea de a o vedea iar", spune Mircea, 27 de ani. "Profit de aceasta aproape de fiecare dată." Vezi, este chiar atât de uşor. Pe de o parte, nu vrei să fii insistentă. Bărbaţii nu se descurcă foarte bine cu subtilităţile, aşa că trebuie să fii sigură că mesajul ajunge la el. Ceva ca "Chiar vreau să văd şi eu filmul ăla... toţi prietenii mei l-au văzut" ar trebui să meargă chiar şi la cel mai greu de cap tip.
Anunturi
Anunturi
^ Top