Termeni si conditii de folosire

Bine ai venit la aSentiment, serviciul online de matrimoniale, proprietate si intretinut de catre aSentiment. Prin folosirea acestui serviciu, sunteti de acord cu acesti Termeni & Conditii referitoare la statutul tau de membru. Daca vei alege sa fii membru si sa utilizati serviciul online aSentiment, citeste acesti Termeni & Conditii, si fii sigure ca esti de acord.

1. Eligibilitate - Trebuie sa ai 16 ani sau mai mult pentru a te putea inregistra ca membru al aSentiment sau a folosi serviciul nostru online. Prin folosirea acestui serviciu, garantezi ca ai dreptul, competenta, si capacitatea de a intelege acest Contract si ca vei actiona in conformitate cu toti termenii si conditiile acestui Contract.

2. Termeni - Acest Contract va fi valabil atita timp cit vei folosi serviciul nostru online sau vei fi membrul nostru. Vei putea renunta la statutul de membru oricand si pentru orice motiv printr-un simplu click pe 'Stergere Cont' in pagina de setari (Setari'). De asemenea, ne poti comunica incetarea statutului de membru al aSentiment si printr-un email. aSentiment isi rezerva dreptul de a-ti retrage dreptul de Membru oricind si din varii motive, nu inainte insa de a te instiinta printr-un email trimis la adresa de mail specificata la inscriere. Te rugam sa retii ca daca adresa ta de email se va schimba va trebui sa ne anunti pentru a va putea contacta daca va fi nevoie.

3. Folosirea serviciului - Ca si Membru, esti de acord cu urmatoarele: Esti singurul responsabil pentru continutul sau informatiile pe care le publici sau le afisezi (in continuare) in cadrul Serviciului, sau pe care le transmiti celorlalti Membrii. Nu vei posta in cadrul Serviciului, sau transmite catre ceilalti Membrii sau Angajati informatii: calomniatoare, incorecte, ilegale, obscene, profanatoare, jignitoare, cu orientare sexuale, amenintatoare, hartuitoare, cu tenta rasiala, materiale ilegale sau orice tip de material ce incalca sau violeaza drepturile unor altor parti (incluzind printre altele drepturile asupra proprietatatii intelectuale precum si drepturi asupra intimitatii si a publicitatii). Vei folosi acest Serviciu intr-o maniera concordanta cu toate legile si reglementarile aplicabile in aceste cazuri. Nu vei include in Profilul tau adrese ale domiciliului tau sau altor persoane, numele de familie, adrese web sau adrese email altele decit cele cerute de noi in cadrul informatiilor persoanle confidentiale. Nu vei include in Profilul sau Mesajul tau informatii cu tenta sexuala sau ofensativ sexual, sugestive sau limbaj cu conotatii sexuale. De asemenea, nu vei posta fotografii continind nuditate sau informatii personale. Ne rezervam dreptul sa respingem orice profil sau fotografie ce nu indeplinesc sau respecta aceste conditii. Nu ai dreptul sa trimiti materiale publicitare, sau cereri/oferte, de vinzare/cumparare ale oricarui produs sau serviciu catre ceilalti Membrii prin intermediul Serviciului nostru online. Nu ai voie sa trimiti emailuri nesolicitate (spam) sau orice alt tip de scrisori-lant catre ceilalti Membrii.

4. Folosirea in scop Ne-Comercial de catre Membrii - Acest serviciu online este doar pentru uzul personal si individual al Membrilor si nu poate fi folosit in scopuri comerciale de catre acestia. Organizatiile, companiile, si/sau reprezentantii acestora nu pot devenii Membrii si nu pot folosi acest serviciu online sau site-ul web in scopuri proprii.

5. Drepturile de Proprietate asupra Continutului - aSentiment detine si pastreaza toate drepturile de proprietate asupra site-ului si al serviciului online. Site-ul contine toate materialele sub legea copyright-ului, a marcii inregistrate si a altor legi referitoare la drepturile asupra proprietatii intelectuale. Sub aspectul acestor legi nu poti copia, modifica, publica, transmite, distribui, interpreta, afisa sau vinde nici o parte din aceste informatii proprietate aSentiment. Orice reproducere, interpretare si/sau modificare poate fi executata doar cu permisiunea scrisa a aSentiment.

6. Modificari ale Contractului - Putem modifica, aduga sau imbunatatii acesti Termeni & Conditii nu inainte de a te instiinta in avans printr-un email. Daca dupa aceasta instiintare, nu mai doresti sa continui folosirea Serviciului, poti sa incetezi statutul de Membru, folosind una din caile expuse mai sus. Se va considera ca ai acceptat modificarile, adaugarile sau/si imbunatatirile daca vei continua folosirea Serviciului si dupa data de aplicare a acestor schimbari aduse Contractului.
Te rugam sa contactezi aSentiment in legatura cu orice nelamurire referitoare la acest Contract.

AM CITIT ACEST CONTRACT SI SUNT DE ACORD CU TOATE PREVEDERILE SI CLAUZELE SALE
Anunturi
Anunturi
^ Top