Un anunt la matrimoniale trebuie sa fie redactat astfel incat sa atraga atentia persoanelor care corespund criteriilor enuntate.

Anunturile la matrimoniale cuprind mai multe sectiuni orientative pe care le poti completa dupa preferinte. Pentru ca anuntul tau sa fie eficient, este important felul in care redactezi textul. Iata in continuare cum sa scrii un anunt la matrimoniale:

Informatii esentiale pentru matrimoniale
Orice anunt la matrimoniale trebuie sa cuprinda 3-4 informatii esentiale, care il ajuta pe cei care vizualizeaza anuntul sa faca o selectie corecta. Mentioneaza intotdeauna sexul tau, sexul persoanei pe care o cauti, tara de origine. De asemenea, poti adauga varsta si orasul in care locuiesti.

Aspect fizic
Pentru unele persoane, aspectul fizic este foarte important, de aceea, acestea sunt atente la detaliile cu privire la acest aspect. Daca anuntul la matrimoniale este unul fara fotografie, este recomandat sa spui cateva cuvinte despre aspectul tau exterior. Poti face referire la inaltime, culoarea parului, ochilor etc.

Detalii despre viata personala si familie
Intr-un anunt la matrimoniale, conteaza scopul pe care il urmaresti. De exemplu, daca esti in cautarea unei relatii in vederea casatoriei, daca iti doresti copii, daca iti doresti pe cineva pentru o relatie discreta etc. Tot aici este bine sa specifici starea civila. Aceste informatii le sunt de ajutor celor interesati si ii descurajeaza pe cei care isi doresc altceva.

Alte detalii, informatii, calitati
Pe langa informatiile obisnuite privind varsta sau sexul, intr-un anunt la matrimoniale ai posibilitatea de a oferi alte detalii care ti se par relevante in ceea ce te priveste. De exemplu, poti preciza ca esti o persoana nefumatoare, daca consideri ca cei interesati de profilul tau ar trebui sa stie acest lucru. Alte detalii care ar putea fi relevante pot fi studiile, limbile straine cunoscute, profesia, interese si pasiuni, lucruri care nu-ti plac etc.

Informatii despre ceea ce cauti
Cand redactezi anuntul pentru matrimoniale, nu uita sa treci si preferintele tale in ceea ce priveste persoana pe care o cauti. Nu este suficient sa te descrii pe tine, este necesar sa precizezi si ce iti doresti. In acest fel vei atrage atentia celor care se incadreaza in descriere. Gandeste-te bine care sunt atributele foarte importante pentru tine in ceea ce priveste persoana cautata, atat partile pozitive, cat si cele negative.

Pune-le pe hartie (ciorna) asa cum iti vin in cap, apoi fa o selectie si redacteaza un text concis. Nu redacta un portret de o pagina pentru un anunt la matrimoniale, deoarece nu va avea nimeni rabdare sa-l citeasca. Exprima-te asa cum simti, obiectiv sau subiectiv, dar in asa fel incat sa se inteleaga ce iti doresti si ce nu iti doresti. Vei evita mesaje de la persoane care nu corespund criteriilor tale.

Este bine sa stii
Intr-un anunt la matrimoniale, este recomandat sa pastrezi un echilibru intre lucrurile pe care le spui despre tine si nevoia de confidentialitate. Documenteaza-te si alege un site de matrimoniale care sa aiba o politica de confidentialitate clar definita. Nu oferi foarte multe informatii si fa in asa fel incat sa existe un echilibru intre ceea ce spui despre tine si ceea ce spui despre asteptarile cu privire la cealalta persoana.
Anunturi
Anunturi
^ Top