Site-urile de matrimoniale trebuie folosite diferit de femei si barbati. In timp ce femeile trebuie sa fie atente la siguranta lor si sa nu fie vulnerabile in fata pradatorilor si obsedatilor sexuali care sunt inscrisi pe astfel de site-uri, barbatii trebuie sa aiba in vedere alte lucruri, daca vor sa ofere o impresie buna potentialelor partenere de discutie si, de ce nu, poate de viata.

Stabileste ceea ce cauti si care-ti sunt asteptarile
Contureaza-ti foarte clar in minte ce fel de relatie iti doresti cu o femeie care are profil pe site-ul de matrimoniale (prietena, iubita, partenera de sex, aventura de o noapte etc.).
Este foarte important sa iti stabilesti asteptarile, deoarece in functie de ceea ce doresti, iti vei crea si profilul.

Creeaza-ti un profil realist, dar atractiv, pe site-ul de matrimoniale
Barbatii au tendinta de a exagera cu informatiile, pozele si postarile de pe site-ul de matrimoniale, astfel incat sa para cat mai atractiv. Unii pun poze mincinoase, dau informatii eronate etc.
In functie de tipul relatiei sau partenerei pe care vrei sa o cunosti pe site, creeaza-ti si profilul. Nu exagera si nu crea iluzii desarte celor care te abordeaza. Nu vei obtine nimic, indiferent de tipul de relatie pe care o doresti.

Fii o prezenta constanta pe site-ul de matrimoniale
Daca ai abordat o femeie si ai intrat in discutie cu ea, incearca sa fii o prezenta virtuala constanta, deoarece numai asa ii arati ca esti interesat sa o cunosti mai bine si ca iei in serios serviciile pe care le ofera site-urile de matrimoniale.
Asadar, daca ai de gand sa folosesti serviciile acestui site, fa-ti timp sa intri zilnic in contul tau, sa iti verifici mesajele, noutatile etc.

Las-o pe ea sa vorbeasca mai mult
Un alt truc, care functioneaza atat in relatiile normale, cat si in cele virtuale, este sa o lasi pe ea sa vorbeasca mai mult.
Femeilor le place, in general, sa vorbeasca mult, dar nu pentru ca sunt pisaloage, ci din dorinta de a fi ascultate, lucru care, probabil le lipseste sau nu au gasit la fostii parteneri. Iar daca vad ca au un partener de discutie de nadejde, cu siguranta o vei atrage.

Nu-ti minti partenera de pe site-urile de matrimoniale
Este usor sa deformezi sau ascunzi adevarul in mediul online, cand esti in spatele monitorului. Insa formula "minciuna are picioare scurte" se aplica si in cazul site-urilor de matrimoniale. Adevarul gaseste intotdeauna o cale de a iesi la iveala.
Pentru a gasi femeia potrivita pentru tine, fii tu insuti atunci cand conversezi sau postezi informatii pe profilul tau, altfel iti va parea rau mai tarziu.

Nu aborda subiectul sexului de la primele conversatii
Pacatul cel mai mare pe care l-ai putea comite intr-o discutie pe un site de matrimoniale, cu o femeie care doresti sa-ti fie iubita sau partenera de viata, nu o aventura de-o noapte, este sa abordezi subiectul sexului mult mai devreme decat este cazul.
Si asa, femeile au impresia ca barbatii se gandesc doar la sex, daca vede ca printre primele lucruri de care esti interesat in legatura cu ea, este sexul, ii vei crea impresia ca este in cautarea unei relatii sexuale si atat. Daca nu aceasta este intentia ta, asigura-te ca nu aduci in discutie acest subiect.
Anunturi
Anunturi
^ Top