Poate fi frustrant sa fii judecat(a) in functie de aspectul tau fizic, insa daca esti inscris(a) pe un site de dating online, stii deja cat de importanta este imaginea in prima faza a identificarii unei potential(e) partener(e). Daca vrei sa ai succes si sa faci o prima impresie favorabila, iata 4 poze care nu ar trebui sa lipseasca de pe profilul tau!

1. O poza care sa intrige
Cea mai importanta poza de pe profilul tau de dating online este, in mod cert, cea principala. Cum ar trebui sa fie aceasta fotografie pentru a reusi sa captiveze? Specialistii afirma ca poza de profil trebuie sa trezeasca interesul si sa intrige, dar mai ales sa spuna ceva despre tine.
Astfel, poti pune o poza cu tine intr-un oras superb din strainatate, spre exemplu, sau in orice alt context care ar putea determina initierea unei conversatii. Insa cel mai important truc este acela de a nu-ti face chipul foarte vizibil; astfel, te asiguri ca orice potential(a) partener(a) va depune efortul de a-ti frunzari profilul in cautarea de noi poze, mai clare, si de informatii suplimentare despre tine.

2. O poza portret
In continuare, dupa ce l-ai determinat/ai determinat-o sa iti frunzareasca profilul de dating online, asigura-te ca potentiala partenera/potentialul partener descopera o poza portret, care te avantajeaza. Intr-o astfel de poza este important sa fii singur(a), fara niciun companion.

3. O poza revelatoare
Un alt tip de poza care nu ar trebui sa lipseasca din profilul tau de dating online este una care sa dezvaluie cate ceva despre tine – un hobby, o destinatie preferata etc. Cu alte cuvinte, profilului tau de dating online nu trebuie sa ii lipseasca o fotografie de actiune.
Posteaza o poza in care esti pe varful unui munte, in care inoti, gatesti, citesti, dansezi etc. Fotografia poate include si alte personaje, insa este important sa fie evident care dintre cei prezenti esti tu.

4. Poze in tinute diverse
Nu in ultimul rand, profilul tau de dating online trebuie sa contina fotografii in care tu apari in tinute de diverse tipuri. Astfel, este important ca macar una dintre fotografii sa te infatiseze intr-o tinuta casual, in timp ce intr-o alta sa apari imbracat(a) office, la costum. In ambele ipostaze insa asigura-te ca pozele sunt reusite si ca dezvaluie o fateta reala a ta.
Anunturi
Anunturi
^ Top