Mai mult ca sigur sunteti familiarizati cu posibilele situatii de abuz ce va pot pune in situatii mai putin placute. Deseori utilizatorii nu sunt constienti de eventualele neplaceri ce pot surveni in urma dezvaluirilor pe care acestia le fac persoanelor in care au incredere. Ca sa trecem si de partea introductiva a acestui articol (pentru ca stim cat de important este timpul fiecaruia dintre voi) iata care sunt cel mai des intalnite situatii de abuz pe care echipa noastra doreste sa vi le aduca la cunostinta:
 - limbajul vulgar
 - profiluri false
 - profiluri utilizate pentru denigrarea altor persoane
 - profiluri ce abuzeaza de fotografiile altor utilizatori sau persoane ce nu fac parte din comunitatea noastra.

Suntem deschisi la colaborarea cu voi pentru a solutiona situatiile abuzive semnalate de voi. Totusi, daca doriti sa ne aduceti la cunostinta una din situatiile de mai sus, nu uitati ca pentru a lua masuri avem nevoie de dovezi. Asadar, daca primiti mesaje abuzive, utilizati optiunea Raporteaza abuz din mesageria instant sau clasica.

Daca intalniti un profil al carui continut incalca regulile site-ului, folositi optiunea Raporteaza abuz din profilul respectiv. De asemenea, pentru situatiile de abuz mai speciale (cele de denigrare, abuz foto sau conturi false), va invitam sa ne contactati in sectiuna de contact, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp si in functie de rezultatul solicitarilor noastre, se vor lua masurile corespunzatoare.

Tineti cont si de sectiunea Sfaturi pentru siguranta ta, conceputa pornind de la experiente reale, pe care utilizatorii ni le-au impartasit de-a lungul timpului. Recomandarile au asadar un fundament concret si pragmatic.

Nu uitati: "Paza buna trece primejdia rea!"
Anunturi
Anunturi
^ Top