Sfaturi in dragoste
Asa cum probabil stii, flirtul apare si in mediul online. In ciuda lipsei mijloacelor verbale si fizice rezultatele nu vor intarzia sa apara. Majoritatea barbatilor considera ca este mai usor pentru ei sa flirteze cu o femeie in mediul online deoarece "semnele" si dialogul utilizat sunt lipsite de ambiguitate si sunt mai usor de inteles.

De asemenea pentru persoanele mai timide este mult mai simplu sa interactioneze online decat fata in fata si chiar daca ti-e frica sa nu o dai in bara cu vreo replica mai putin amuzanta sau chiar jignitoare, trebuie sa admitem ca ai un mare avantaj... te poti gandi de 2 ori inainte de a tasta ceea ce vrei sa spui si in felul acesta e mai putin probabil sa te faci de ras.

Exista foarte multe modalitati de a trimite semnale de flirt online si de a face pe cineva sa inteleaga ca esti interesat de el, iar acest lucru il poti face si prin mesageria instant din site-ul nostru, trimitand emoticoanele disponibile. Practic, aceste "fete zambitoare" au devenit pentru Internet, inlocuitorul limbajului corporal.

Cum sa spargi gheata si sa ii arati unei persoane ca te intereseaza?

Poti utiliza o serie de intrebari prin care sa ii dai de inteles unei persoane ca te intereseaza mai mult decat o simpla discutie, iar conversatia voastra poate deveni mai personala, dar in acelasi timp amuzanta. De exemplu:

De unde ai acest zambet minunat? :)

Ce iti place sa faci cel mai mult la o intalnire si de ce?

Care este filmul romantic pe care il preferi? De ce?

Care e cel mai frumos loc pe care l-ai vizitat?

Ce sporturi iti plac? Arati foarte bine!

Bineinteles lista poate continua, insa acest gen de intrebari prin care sa "spargi gheata" nu trebuie sa urmeze o tipologie anume, important e sa iti atingi scopul si sa ii arati celui sau celei cu care comunici ca esti interesat de ceva mai mult.

In afara acestui tip de abordare, @Sentiment.ro te ajuta sa "spargi gheata" trimitand cadouri.

Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont este modul cum raspunzi la primele mesaje. Foloseste raspunsuri mai scurte, dar amuzante si nu spune tot despre tine inca de la inceput. Prezinta-te treptat pentru a pastra putin mister, iar in felul acesta vei lasa usa deschisa pentru noi intrebari despre tine. Pentru a continua conversatia, incheie mesajul cu o intrebare.

In final, vrem sa iti amintim ca flirtul online nu inseamna aluzii sexuale, in schimb incearca sa atragi interesul intr-un mod mai subtil. Foarte importante sunt simtul umorului si sinceritatea ;). Nu exagera atunci cand flatezi pe cineva, insa fa persoana respectiva sa se simta bine si isi va dori mai mult.

Anunturi
Anunturi
^ Top