Ia presiunea de pe umerii tai. Aceasta nu este o competiţie, şi nici nu eşti în proces. Fata care iti place este o altă fiinţă umană care are defecte si calităti ca si tine.

Relaxează-te, fii tu insuti. Dacă ea te place, va începe în mod natural sa-ti vorbeasca o dată ce sinte ca esti deschis şi disponibil pentru a asculta.
Pune întrebări pentru a afla despre ei interesele ei, hobbyuri si obiective.

Baietii in mod natural incep să vorbească despre ei înşişi ca si cum ar fi intr-un interviu acordat fetelor pe care vor sa le cucerească. Încercă să eviţi această tendinţă. Intreab-o despre ea, şi după ce a terminat de vorbit, ea va întreba despre tine.

Răspunde la întrebările ei cinstit, dar într-un mod pozitiv, care pastreaza conversatia intr-o lumină placută si prietenoasă. Divulgarea informaţiilor cu caracter mult prea personal poate parea coplesitoare. Păstraţi răspunsurile clare si luminoase şi apoi, în loc să continuati să vorbiti despre tine, pune o altă întrebare.

Aduceţi alte persoane în conversaţie în cazul în care lucrurile scapă de sub control. Implicarea altei personae care este în strânsă proximitate fizică ameliorează presiunea la care amandoi sunteti supusi.

Subiecte de conversatie de zi cu zi, cum ar fi filmele, vremea, celebritatile, bârfe , mondenitatile sau stirile, pot ajuta la mentinerea unei atmosfere plăcute.
Anunturi
Anunturi
^ Top