Sfaturi in dragoste
5 semne ca un baiat te place

1. Daca tocmai ati facut cunostinta si iti cere deja numarul de telefon. Acesta este un semnal clasic ca te place: nici un barbat nu-ti cere numarul ca sa fiti doar prieteni.

2. Contactul vizual: Se uita in ochii tai , apoi la gura si iar la ochi. Acest gest este cunoscut sub numele de „triunghiul flirtului” si spune clar ca il incanta ceea ce vede.

3. Atingerile: Daca el este interesat de tine atunci va vrea sa fie tot timpul in preajma ta si va profita de orice ocazie pentru a te intalni. Vei observa cum va veti ciocni "accidental" tot mai des. Este un mod in care el vrea sa te faca sa intelegi ca il intereseaza persoana ta.

4. Prietenii lui stiu de tine: Daca iesi in oras cu prietenii sai si acestia stiu toate detaliile despre viata ta, unde muncesti, care este filmul tau preferat, ce iti place sa mananci sau ce gen de haine preferi, este un semn clar ca partenerul tau simte pentru tine mai multe decat crezi tu.

5. Iti apreciaza calitatile: Daca intr-adevar simte ceva pentru tine, atunci te va aprecia pentru ceea ce esti si, in acelasi timp, iti va aprecia calitatile. Faptul ca rade la glumele tale este un semn ca te apreciaza si o dovada ca isi doreste sa se infiripe ceva intre voi.
Anunturi
Anunturi
^ Top