Sfaturi in dragoste




Probabil, ca este cel mai romantic lucru care se poate intampla oricui. Aceasta ii face pe oameni sa-si piarda inima si mintea , in cateva secunde. Dragostea este un sentiment foarte puternic, care, uneori, este chiar imposibil de controlat.

Dragoste la prima vedere se poate intampla oriunde, oricand - intr-un metrou, in timp ce mergi pe jos pe o strada, sau oriunde altundeva. Oamenii care nu au experimentat dragoste la prima vedere ei insisi, probabil, nu cred ca aceasta poate fi real. Exista multi sceptici care spun ca este doar pasiune sau pofta care atrage oamenii unii cu altii, si refuza sa creada ca se poate cadea intr-adevar intr-o astfel de dragoste cu o alta persoana din momentul cand ochii lor se intalnesc.

Crezi in dragoste la prima vedere?
Sunt o multime de factori importanti pentru ca dragoste la prima vedere sa fie reala. Atunci cand te indragostesti la prima vedere esti , de obicei pregatit(a) si dornic(a) de acest lucru. Partea principala in care contribuie este aspectul fizic, vocea, gesturile si mirosul. Este recunoscut faptul ca oamenii frumosi atrag atentia cel mai mult.

Cazuri in care oamenii cu adevarat au cazut in dragoste la prima vedere si au trait o viata lunga si fericita sunt foarte rare. Oamenii trebuie sa inteleaga ca acest gen de lucruri se intampla, dar nu atat de des cum ar dorii unele persoane si cel mai important nu tuturor li se poate intampla o astfel de dragoste.

Si daca de nicaieri brusc sentimentele prind aripi fata de un strain(a) incerca si ramai cu picioarele pe pamant, deoarece in cazul in care este intr-adevar un sentiment profund si adevarat, este posibil ca aceea persoana sa nu simta acelasi sentiment, si atunci dezamagirea va fi foarte mare si dureroasa.
Anunturi
Anunturi
^ Top