Daca vrei sa-l dai gata dar in acelsi timp nici sa nu lasi impresia ca esti vulnerabila sau gata de "actiune" ar fi bine sa citesti cateva dintre sfaturile pe care ne-am gandit ca ar fi bine sa le stie fiecare dintre noi .

Nu purta un decolteu foarte adanc, asa fel incat sa iti expui foarte mult sanii, pentru ca risti sa nu mai ai cu cine vorbi si el sa fie atent mai mult la sani decat la tine ,plus ca vei avea o imagine foarte sexy pe care uni barbati o pot considera vulgara.

Daca esti inalta ,peste 1.70 nu purta tocuri decat daca el este foarte inalt ,peste 1.87 ,barbatilor nu le place sa fie dominati mai ales cand vine vorba de inaltime, foarte putini sunt aceea care vor ca partenera sa fie mai inalta ca ei.

Nu te machea strident,incerca sa pari cat mai naturala, barbatilor le place naturaletea. Alege o coafura lejera ,oarecum inocenta care insa sa te puna in valoare. Mai intai trebuie sa sti si sa afli cate ceva despre el si despre ce fel de partenera ii place asa ca prima oara este bine sa-l lasi sa vorbeasca el si incearca sa-i pui intrebari despre moda.

Daca optezi sa porti o fusta ,incearca sa nu o iei pe cea mai scurta ,dupa cum am mai spus poti lasa impresia unei femei usor de abordat. In rest comporta-te normal doar esti o femeie frumoasa il vei da gata cu siguranta.
Anunturi
Anunturi
^ Top