Odata cu aparitia si populizarea calculatoarelor personale si serviciilor de internet in intreaga lume, numarul persoanelor care acceseaza internetul devine tot mai mare, astfel creindu-se o lume paralela virtuala. Invitabil a aparut si dragostea on-line si chiar si casatoriile on-line. Multi dintre voi au auzit de diferite tipuri de povesti despre un site de dating. Cu ajutorul acestor site-uri foarte multe persoane timide si-au gasit jumatatea .Nu este nimic rau in comunicarea virtuala si relatiile virtuale, dar o relatie on-line este cu totul diferita fata de cea reala deoarece mediul online este, insusi prin natura sa, foarte restrictiv.

Pe Internet, comunicarea si interactiunile sunt limitate la cuvintele tastate. Vocea, emotiile, intonatia, aspectul fizic, gesturi si expresiile sunt toate imaginate pentru a ajuta la construirea unor imagini si de intelegere a unei alte persoane. Si de foarte multe ori, imaginea partenerului online este perfect corelata cu partenerul perfect?

Unii spun ca este impotriva naturii dragostei o relatie care nu implica vizualul, miscarea, limbajul corpului. Dar cei care prefera relatii pe internet pretind ca relatia virtuala se bazeaza in principiu pe emotii intense, si pare sa fie in mod semnificativ mai buna.

Iubitorii de virtual, in special barbati, de multe ori prefera sa treaca foarte repede la subiecte intime, omitand, prin urmare, toate etapele importante ale intalniri.

Cine este, in realitate, acolo, pe partea cealalta a computerul personal, vei afla, numai daca cele doua persoane decid sa se intalneasca intr-o viata reala.

Exista multe finaluri fericite de dragoste on-line. Exista multe cupluri, care s-au iintalnit pe internets i acum au o casnicie fericita.

In concluzie nu conteaza in ce fel de relatie va implicati, virtuala sau reala important este de stiu ca o relatie are nevoie de bun-simt, rabdare, dedicare, onestitate si realitate.
Anunturi
Anunturi
^ Top