Pregateste-te sa dai de site-uri de matrimoniale false

Nu orice site de matrimoniale este sigur. Este important sa te interesezi bine inainte de a te inscrie pe unul si sa te asiguri ca nu este vorba de un site “fantoma”, care urmareste doar preluarea datelor personale, a adreselor de mail pentru crearea de baze de date sau in alte scopuri frauduloase.

Daca vrei sa fii sigura ca datele cu care te inregistrezi sunt confidentiale si ca nu sunt folosite in alte scopuri, urmareste site-urile de matrimoniale populare, cele mai cunoscute, din top, despre care gasesti numai critici bune pe net si testimoniale pozitive.

Inainte de a te inregistra, citeste intotdeauna toate conditiile de utilizare si politicile de confidentialitate ale site-ului, care ar trebui sa fie transparente si expuse pe site.

Asteapta-te sa dureze ceva pana gasesti persoana potrivita

Multe site-uri de matrimoniale pot insela asteptarile utilizatorilor. De la anunturile pompoase din reclamele site-ului care promit vei cunoaste jumatatea vietii tale de la prima incercare si pana la ceea ce se intampla in realitate pe un astfel de serviciu online, sunt diferente foarte mari.

De aceea, specialistii recomanda sa iti pastrezi sperante mari cand folosesti site-ul de matrimoniale, dar sa ai asteptari scazute, realiste, pentru a nu ramane dezamagit de la inceput.

Fii pregatita sa dai de multi mincinosi

Chiar daca site-urile de matrimoniale iti pun la dispozitie o tehnica avansata de cautare a persoanelor, pe baza unor caracteristici speciale legate de varsta, trasaturi, interese, exista riscul sa intri in contact si cu alte tipuri de persoane.

Exista utilizatori care mint cu desarvarsire in descrierea lor si care nu iau in serios serviciile unui astfel de site. Ei au curajul sa faca asta doar pentru ca se ascund in spatele unui ecran si nu li se poate sterge contul doar din motivul ca au mintit in privinta starii civile, a varstei sau a felului in care arata.

Nu te increde in nimeni cu care intri in discutie pe site-urile de matrimoniale. Pana nu te intalnesti cu persoana, discuti fata in fata si afli mai multe despre ea, fii rezervat in discutii si dezvaluirea unor informatii personale sau intime. Nu uita ca toata lumea are ceva de ascuns, iar cel din spatele ecranului cu siguranta nu face exceptie de la regula!

Pregateste-te sa te indragostesti si chiar sa suferi

Sa nu crezi ca doar pentru ca vorbesti cu cineva online, pe un site de matrimoniale, nu ai cum sa te indragostesti sau sa te atasezi emotional. Chiar daca nu va vedeti si vorbiti doar la telefon sau virtual, exista posibilitatea sa legati o relatie afectiva puternica.

Asadar, fii pregatit sa pui suflet si sa nutresti sentimente pentru un utilizator, ba chiar sa suferi si deceptii amoroase, in cazul in care persoana cu care vorbesti iti spune ca nu este sigura ca esti potrivita pentru el, nu vrea sa te vada sau descoperi ca este un mincinos.

Anunturi
Anunturi
^ Top