Sfaturi in dragoste
Il iubesti, dar nu ai incredere in el; si, cum nu poti sa il insotesti pretutindeni, intri la banuieli. Daca partenerul tau a avut un trecut aventuros, a schimbat multe femei, a fost adeptul iubirilor de o noapte, ai toate motivele sa il banuiesti ca se va comporta si cu tine la fel; poate ar trebui sa ii acorzi putin credit; poate ca s-a saturat de aceasta viata aventuroasa si vrea sa se cuminteasca. Poate ca femeile sunt inaintea ta l-au golit de energie, iar acum nu mai vrea decat sa se reincarce de la izvorul dragostei.

Indoiala nu va duce la nimic bun, dimpotriva ar putea destrama relatia. Dar daca tu nu il crezi si mereu ii produci emotii negative, cu referire clara la trecutul sau, vei declansa un conflict in cuplu; in timp, acest conflict se va instala in viata voastra ca o stare de fapt si se va croniciza.

Daca tu esti cea oropsita de increderea partenerului, incearca sa ii comunici acest lucru, fara sa il invinovatesti de ceva; pune-te in locul lui pentru cateva minute si vezi cum e; apoi, nu uita ca increderea se poate construi in timp si daca nu ii mai dai motive de suspiciune, s-ar putea sa cresti in ochii lui.
Anunturi
Anunturi
^ Top