Anunturi MatrimonialeFoarte multe cupluri din ziua de azi sunt implicatii in asa numitele relatii la distanta. Fie ca s-au cunoscut pe net si dintr-o simpla coincidenta au ajuns sa se iubeasca ,fie ca cei doi s-au cunoscut intr-o vacanta insa tin legatura ori cel cu care esti trebuie sa place la munca in alta tara la munca ori este sportiv spre exemplu fotbalist.

Relatiile la distanta pot fi placute dar in anumite momente cu siguranta ai vrea sa ai persoana iubita langa tine atunci cand ai o problema .Exista cu adevarat multe dezavantaje a relatiilor la distanta insa daca esti o persoana libertina aceasta este relatia la care ai visat intodeauna pentru ca nu esti controlat si poti face ce vrei tu .

De obicei aceste relatii la distanta se mentin prin :multe telefoane si internet ori alte cai de comunicare care insa acum s-au invechit cum ar fi scrisorile.

Exista cazuri in care distanta poate apropia oamenii sufleteste si iti clarifica anumite sentimente pe care le aveai incerte ,insa sunt si situatii in care distanta pune punct relatiei .

Comentarii

Close
Promo Promo
^ Top