Este plăcut şi cordial, nu este un nemernic. Dar sunt nişte semne arătând că nu va exista o a doua întâlnire.

Aţi stabilit să vă întâlniţi pentru un pahar. Chelnerul vă aduce băuturile, dar atunci când vă întreabă dacă sunteţi pregătiţi pentru a comanda, partenerul tău spune „Doar bem ceva”. Dacă ar fi interesat în a petrece mai mult timp cu tine, ar spune „Revino peste puţin timp” sau s-ar oferi cel puţin să comande ceva aperitive.

Evită contactul vizual. Aceasta înseamnă că nu îi place să se uite la tine. Chiar dacă este timid, dacă un bărbat crede că eşti atractivă, nu se va putea abţine de la a te privi.

Nu face comentarii cu privire la atractivitatea ta. Un bărbat interesat ar spune „Arăţi mult mai bine decât în poze” sau „Wow, eşti frumoasă!” sau „Ai nişte ochi atât de frumoşi”. Va găsi cu certitudine ceva la adresa căruia să facă un compliment.

Nu te atinge din greşeală. Dacă un bărbat este atras detine, te va atinge pe braţ, mână sau spate atunci când vorbiţi la masă.
Nu zâmbeşte mult. Chiar dacă este timid, un bărbat care vrea să facă o impresie bună va zâmbi mult la ceea ce spui şi va râde atunci când vei încerca să faci ceva amuzant.

Când ospătarul vă întreabă dacă mai doriţi ceva de băut bărbatul care te-a invitat spune că este suficient fără să te întrebe. Nu comanda, sub nici o formă, ceva de băut dacă partenerul nu te întreabă. El doreşte să fie politicos dar poate deveni nerăbdător dacă îl faci să te aştepte cât mai bei ceva.

Nu pare interesat de tine. Nu îţi pune întrebări cu privire la interesele tale şi la viaţa ta.

Nu menţionează o a doua întâlnire. Un bărbat atras va încerca să stabilească cea de-a doua întâlnire în timpul primeia, sau cel puţin să o menţioneze ca şi o posibilitate. De exemplu, dacă menţionezi ceva ce îţi place (tipuri de filme, mâncare, muzică sau diverse activităţi), el va spune „Data viitoare vom merge acolo/încerca asta”.

E nerăbdător să primească nota de plată. E posibil să meargă la chelner dacă nu vine suficient de repede.

Îţi acceptă oferta de a contribui la nota deplată. Semn rău. Arată că nu are niciun interes romantic faţă de tine.

Nu te conduce la maşină.

Dă mâna cu tine atunci când vă despărţiţi şi spune ceva tip „Mi-a făcut plăcere să te întâlnesc”.

Majoritatea acestora înseamnă, de unele singure, că nu urmează şi o a doua întâlnire. Totuşi, dacă sunt mai multe astfel de semne sau, Doamne-fereşte, toate, încearcă să ieşi de acolo cât mai repede şi mai elegant cu putinţă.
Nu o lua personal. E suficient să ştii că nu este potrivit pentru tine şi să treci mai departe. Următorul!
Anunturi
Anunturi
^ Top