Putini dintre noi incep o relatie cu intentia de a o finaliza. In cele mai multe cazuri, fie ca este vorba de o relatie de prietenie sau amoroasa, avem asteptari ca ea sa fie pe termen lung. Aruncati o privire mai atenta la persoanele pe care le cunoasteti. Incercati sa va dati seama care dintre ei au o relatie grozava si care nu.

Cand evaluati indeaproape relatiile care par sa prospere si sa ceeze o legatura mai puterinca cu fiecare an ce trece, este imposibil sa nu observati cateva trasaturi comune. Mai intai de toate, este important sa retineti ca o relatie serioasa necesita mai mult decat dragoste pentru a deveni o poveste frumoasa.

Pe masura ce examinati, intr-adevar, acele relatii remarcabile, foarte probabil veti descoperi cateva dintre elementele enumerate mai jos:

1) Valori morale comune

2) Respect reciproc

3) Interese si obiective comune

4) Prietenie adevarata

5) Dragoste neconditionata

Se spune ca extremele se atrag. Cand vine vorba de relatii, este, de asemenea, valabila expresia, dar pana la un anumit punct. Totusi este important ca cei implicati sa aiba macar cateva lucruri in comun.

Intr-o lume ideala, probabil, toti am avea valori morale, insa in lumea reala noi suntem indivizi cu standarde si puncte proprii de vedere. Fiecare individ traieste dupa anumite principii. Este important sa gasim un partener care are valori morale identice sau cel putin comparabile.

Respectul reciproc este vital pentru succesul unei relatii. Daca iti tratezi partenerul fara respect este putin probabil ca el sau ea va dori sa-si petreaca restul vietii alaturi de tine. Cu totii meritam respect, mai ales din partea celor importanti pentru noi.

Gasirea unui partener care are interese comune este o binecuvantare. Aveti posibilitatea sa iesiti si sa participati la aceleasi activitati, simtindu-va grozav in acelasi timp, insa cel mai important este ca va ajuta la crearea unor legaturi mai puternice. Daca nu aveti interese comune, atunci ar trebui sa incercati sa le creati. Obiectivele comune sunt de asemenea necesare pentru mentinerea armoniei intr-o relatie. Este nevoie de munca din partea amandurora pentru a planifica si a atinge obiectivele setate. Efortul comun este un aliat puternic ce ajuta la crearea unei legaturi intre voi doi.

Fara o prietenie reala intre parteneri sansele ca relatia sa prospere sunt mai slabe. Se pare ca multe cupluri ignora importanta consolidarii acestui element "prietenie". Partenerul ar trebui sa fie cel mai bun prieten. El sau ea ar trebui sa fie persoana in care ai cea mai mare incredere si bineinteles viceversa.

In cele din urma, dragostea dintre voi ar trebui sa fie neconditionata. Aceasta nu ar trebui sa fie bazata pe aparente, bani, sau alte lucruri care sunt triviale in schema relatiei. Partenerul tau ar trebui sa fie cu mult mai important pentru tine decat aspectele materiale, financiare sau sociale. Fiorul iubirii este pentru persoana si nu pentru ceea ce are sau ceea ce face.
Anunturi
Anunturi
^ Top