La un moment dat, intr-o relatie poate aparea momentul in care incepem sa ne intrebam daca este timpul sau nu sa spunem "Gata! S-a terminat".

Cea mai grea intrebare la care poti raspunde este: Cum poti sti cu siguranta ca relatia ta nu "functioneaza" asa cum ar trebui si este timpul sa ii pui capat?

Pentru a-i ajuta pe cei care se afla in aceasta situatie, iata cateva intrebari care ii vor ajuta sa ia o decizie asupra acestui lucru. Sunt 3 intrebari cu adevarat dificile pe care le puteti folosi ca pe un ghid, iar prin raspunsul lor veti afla cat de apropiati sunteti de acest moment.

In timp ce contemplati la raspunsuri, trebuie, de asemenea, sa va reamintiti care este adevarata situatie si sa nu va mintiti singuri. Asadar, trebuie sa fiti foarte obiectivi, ca si cum ati fi de fapt un observator care vede adevarata situatie a relatiei, si nu dintr-un unghi subiectiv, cu prejudecatile si judecata proprie.

Iata intrebarile. Asigurati-va ca aveti timp sa raspundeti la ele!
- Crezi ca inca iti mai iubesti partenerul si crezi ca partenerul tau te mai iubeste?
- Daca ai lua-o de la capat, ai mai incepe aceasta relatie?
- Crezi ca ti-ai putea parasi partenerul chiar acum daca nu ar exista costuri, probleme sau alte ramificatii de genul acesta?

Atentie insa! Puteti fi influentati de anumite aspecte negative din relatia voastra atunci cand sunteti nefericiti din cauza vietii personale si puteti uita de toate momentele frumoase petrecute impreuna.

Deci inainte de a va "arunca cu capul inainte", luati o pauza pentru a va gandi la ce raspunsuri sa dati. Puteti nota chiar si ce va trece prin minte atunci cand incercati sa raspundeti la aceste 3 intrebari.
Anunturi
Anunturi
^ Top