Sfaturi in dragosteMulti spun ca s-au indragostit nebuneste la prima vedere. Insa multi altii spn ca nu exista dragoste la prima vedere, ci doar o atractie puternica care poate fi confundata cu dragostea.

Dumneavostra ce credeti? Exista dragoste la prima vedere si daca da, vi s-a intamplat asa ceva? Spuneti-ne experienta voastra in dragoste. Din dragoste ?

Dragoste, dragoste nu exista nimic mai rau si nimic mai bun decat tine!!

Voi ce parere aveti? Dragostea raneste sau vindeca, da aripi sau te coboara in abis?

Daca sunteti unul dintre norocosii care pot afirma ca si-au gasit sufletul pereche, atunci ne puteti imparti si noua povestea voastra de dragoste?

Renunt la tot pentru iubire, dragoste ?

Poate la cariera? la relatia cu familia? la prietena/prietenul cel mai bun? la situatia financiara? la o pasiune care nu-i place lui/ei? La ce nu ati renunta pentru iubire?

Multe femei se plang ca nu au timp sa intalneasca un partener deoarece isi dedica tot timpul carierei lor. Altele, in schimb prefera sa aiba pe cineva alaturi, sa isi dedice viata sotului si copiilor lor iar cariera este automat lasata pe locul doi. Voi din ce categorie faceti parte si care sunt argumentele dumneavostra pentru alegerea facuta ?

Oare la ce am renuntat eu pt dragoste? Consider ca nu am renuntat la multe lucruri pana in prezent dar cu siguranta as renunta la mult mai multe pentru iubirea vietii mele.

Am renuntat la parinti si la frati, la prieteni si prietene, la casa mea de care ma simteam foarte atasata, la locul meu de bastina, chiar si la tara mea pentru a-mi urma iubitul acolo unde l-a dus soarta.

Dar daca m-ati intreba la ce as renunta de aici inainte pentru ca dragostea noastra sa fie vesnica , as raspunde printr-un simplu cuvant, as renunta la TOT !

Este adevarat ca o fata iubeste mai mult decat un barbat, intr-o relatie de prietenie ?

La orice varsta, deci nu numai in luna de miere, in cuplu, este nevoie de multa dragoste, comunicare, intelegere,respect. In loc sa te ingropi in afacerea ta, cand ai necazuri in cuplu, mai bine ai gasi modalitatea de a intra pe aceeasi lungime de unda cu ea si de a trece peste momentele dificile, care, exista in majoritatea cuplurilor.
Anunturi
Anunturi
^ Top