Sfaturi in dragoste
   aSentiment te ajuta sa-ti gasesti jumatatea. Acest mic articol se vrea un indrumar pentru cei care chiar sunt pe acest site in cautarea unei relatii si nu vor doar sa fie inca un profil in plus.

   Pe Internet lucrurile se desfasoara altfel decit in lumea reala. Nu uitati, cei pe care-i cautati nu stiu cum sunteti dvs. in realitate, ei afla doar ceea ce dvs. le transminteti prin numele de utilizator pe care l-ati ales, hobby-urile si descrierea pe care le aveti trecute in profil sau eventuala poza.

   Nu exista secrete in ceea ce priveste compunerea profilul perfect. Fiti sinceri! Este cel mai bun sfat pe care vi-l putem da si poate cea mai importanta calitate dorita de eventualul partener. Odata ce ati spus neadevaruri nu mai exista cale de intoarcere. Hobby-uri. Puteti trece si "sexul" (pt. cei care obisnuiesc sa faca asta), noi nu avem nimic impotriva insa suntem siguri ca mai aveti si alte pasiuni: masinile, calatoriile, sportul, muzica, pescuitul poate...

   Mesajul(cel de prezentare, descrierea). Scrieti citeva cuvinte despre dvs, despre calitatile pe care le aveti si care credeti ca ar trezi interesul persoanei cautate. Un mesaj bine gindit nu numai ca va creste nr. raspunsurilor la scrisorile trimise insa probabil ca va face sa si primiti mesaje de la persoanele care impartasesc aceleasi pasiuni si gindesc identic.

   Puteti sa aveti cea mai atragatoare figura de pe site insa daca mesajul este scris in bascalie (nu ne referim la mesajele scrise pe un ton glumet) de cele mai multe ori ceilalti membrii vor presupune ca asa sunteti si in viata. Chiar si citeva cuvinte gen "Inteligent(a), pasional(a) si cu simtul umorului caut pe cineva asemeni mie" sunt infinit mai binevenite decit spre ex. "Cauta-ma si nu vei regreta" (de ce sa te caute, doar nu stie nimic despre tine!!!). Atitudinea dvs. conteaza. Ginditi-va la asta!

   Poza. Adaugati o poza profilului dvs. Un profil cu poza are mult mai multe sanse de reusita. De asemenea, sunt multi cei care cauta numai profilele cu poza astfel incit, in lipsa, al dvs. nu va iesi la cautari. Inca o data, fiti cinstit si trimiteti poza dvs. In caz ca nu este poza vreunei vedete sau persoane cunoscute noi cu siguranta o sa o aprobam insa probabil pt. dvs. va fi timp pierdut pe site.

   Dupa un eventual schimb de mesaje si poate stabilirea unei intilniri cum veti justifica ca nu ati fost cinstit(a) si v-ati data drept altcinva. Pur si simplu nu prezentati incredere. Mesajul trimis catre un membru. "Buna", "Cauta-ma", "Imi placi", "Te vreau", "Daca doresti lasa-mi si mie nr. tau de tel."... sunt numai citeva exemple despre cum nu trebuie sa arate mesajul trimis unui utilizator de care sunteti interesat. Poate ar fi mai bine sa-i spuneti ce anume v-a trezit interesul, de ce il/o considerati special(a) (probabil ca este de moment ce v-ati hotarit sa-i scrieti) ori sa-i scrieti despre lucrurile pe care le aveti in comun si care v-ar face buni companioni sau macar v-ar aduce impreuna la o ceasca de cafea... Fiti amuzanti, optimisti, prietenosi si nu uitati de cei sapte ani de acasa. Mare atentie la greselile de ortografie. Poate ca vi se va parea un efort prea mare, dar, hei, este vorba despre posibila dvs. jumatate si nu de o simpla plimbare in parc. Ceea ce ne-a facut sa scriem rindurile de mai sus este faptul ca unii au reusit, deci gasirea partenerului de viata pe net prin intermediul seviciilor matrimoniale, a sufletului pereche, nu este un mit. Am primit destule mesaje de multumire si ne dorim cit mai multe reusite pentru membrii site-ului nostru. Totul depinde numai de dvs.

   Un profil bine completat si atitudinea dvs. este cheia succesului online. Bafta!
Anunturi
Anunturi
^ Top