Desi Pastele nu este chiar cea mai romantica sarbatoare, exista totusi nenumarate modalitati prin care o poti transforma intr-un moment de neuitat, de care sa va amintiti mereu. Iar daca vrei sa faci acest lucru, lasa-ti imaginatia sa zboare cu ajutorul acestor 3 idei romantice pe care le poti pune in aplicare foarte usor. Vestea buna este ca nici nu iti vor face gaura in buget!

1 Fa-i cadou un cos plin de cadouri afrodisiace
Cateva zile libere sunt un bun moment in care poti sa faci sa reapara magia la voi in dormitor. Ofera-i un cadou plin cu tot felul de sortimente de ciocolata, o sticla de lichior de ciocolata, un ulei de masaj sau o lenjerie comestibila. Pe cat de amuzant va fi, pe atat de incitant.

2 Scoate-ti partenerul la picnic
O idee valabila pentru ambele sexe. In loc sa mergeti in vizite interminabile pe la rude si prieteni, scoate-ti iubitul sau iubita la o plimbare romantica in parc. Ia cu tine si cosul de picnic, in care sa incluzi cateva oua, felii de cozonac si o sticla de vin rosu, iar astfel masa de Paste capata un aer romantic.

3 Cere-o in casatorie
In ultima vreme gandurile iti zboara tot mai des la intrebarea cea mare? De ce sa nu astepti Pastele sa o ceri? Inchireaza o cabana la munte, poti invita si cativa prieteni sa va insoteasca, sub pretextul petrecerii de Paste. Acolo, cand nu se asteapta, ingenuncheaza si ofera-i inelul.
Anunturi
Anunturi
^ Top