Sa folosesti cuvintele "te iubesc" cand vrei sa iti exprimi dragostea pentru cine este doar o modalitate de a o face. Exista insa si alte metode non-verbale care pot duce acelasi mesaj la destinatar.

1. Fii mereu prezent. Cea mai buna cale de a convinge o persoana ca o iubesti este sa ii acorzi mereu atentie si sa fii tot timpul prezent atunci cand aceasta e alaturi de tine. Lasa toate treburile care nu par sa se mai sfarseasca, lasa hobbyul deoparte, inchide televizorul si gaseste-ti timp pentru a petrece impreuna cu acea persoana.

2. Fa-l pe celalalt sa rada. Cand iubesti pe cineva, vrei sa il vezi fericit si nimic nu da dovada de o fericire mai mare decat rasul autentic. Asadar, fa tot ce-ti sta in putinta pentru a obtine un ras strasnic de la persoana iubita. E cu atat mai distractiv cu cat reusesti sa o faci sa rada si cand nu ar trebui sa rada.

3. Ofera-i cadouri handmade. Sau mai precis, facute de tine. Si nu astepta o ocazie speciala pentru a-i face un cadou.

4. Fa-i masaj. Nimic nu combina luxul si intimitatea cum o face un masaj generos.

5. Stai conectat. Chiar daca suna ca o reclama la telefonia mobila, e un sfat care ii poate demonstra persoanei iubite ca te gandesti la ea oriunde si oricand. Chiar si cand stati unul in fata celuilalt, la masa de seara incercati sa ii trimiteti un semn de iubire. Un sarut, o mangaiere, o tinere de mana, un zambet din suflet, chiar si un tras cu ochiul!

6. Fii un bun ascultator. Cand asculti sincer pe cineva, nu-ti deschizi numai urechile ci si inima. Intelegandu-i celuilalt temerile, bucuriile si sentimentele despre care iti vorbeste, relatia si iubirea dintre voi doi se consolideaza.

7. Imbratiseaza-ti partenerul/partenera. O imbratisare spune mai mult decat pot cuvintele sa exprime. O imbratisare spune „te iubesc" si in acelasi timp ii asigura pe celalalt ca ii sunteti alaturi si la bine si la rau.

8. Evita o viziune tranzactionala a relatiei. Nu te enerva daca persoana in cauza „nu raspunde la fel". E posibil sa dureze ceva timp pentru celalalt pana sa isi exprime afectiunea. Dar cu timpul, se vor simti in largul lor si o vor face. Incearca sa practici putin dragostea neconditionata.

9. Da-i libertatea de care are nevoie, dar in acelasi timp, arata-i cat de mult iti pasa.

10. Foloseste limbajul semnelor. E un alt fel de a-i spune fara cuvinte cat il/o iubesti.
Anunturi
Anunturi
^ Top