Ce cauta o femeie inteligenta, frumoasa si interesanta ca tine inca singura?
Stiu, astepti barbatul ideal, acela care va corespunde tuturor asteptarilor tale, care te va implini ca femeie, care iti va ghici toate gandurile si pe care il vei recunoaste din prima clipa… Oare?

Am intrebat asadar in stanga si in dreapta si am intocmit pentru tine o mica harta dupa care ai putea sa te ghidezi in cautarile tale. Desigur, tinand cont ca fiecare femeie este unica in felul ei si ce e esential pentru una poate fi neglijabil pentru cealalta, probabil nu vei fi deacord cu toate aspectele prezentate sau vei simti ca am omis ingrediente importante. Asadar, doamnelor, aruncati o privire mai jos si selectati doar ce va convine:

Sa te adore.
Sa te faca sa te simti iubita si protejata, sa simti in fiecare clipa ca esti centrul micului sau univers.

Sa fie sincer.
Desi nu stiu multe despre femei, un lucru le e clar tuturor barbatilor: aveti intuitie! Si atunci de ce incearca sa va vanda tot felul de povesti fantasmagorice la care si un bebelus s-ar prapadi de ras? Ar trebui sa preferati sinceritatea, chiar si atunci cand stiti ca nu va placea ce urmeaza sa auziti. Sinceritatea e o dovada de curaj si de barbatie.

Sa te atraga.
Sa arate bine conform standardelor tale, dar mai ales sa fie ingrijit, sa se imbrace cu gust si sa aiba atitudine.

Sa fie fidel.
Da, pentru unele, monogamia este inca la moda. Ipoteza: se da un barbat care are alaturi o femeie frumoasa, desteapta si care il iubeste ca pe ochii din cap. Ar putea cineva, cumva, ajunge la concluzia ca el, norocosul, ar mai putea avea nevoie de o alta? Depinde numai de voi cum il tineti aproape !

Sa fie inteligent si descurcaret.
Sa poti purta cu el o conversatie despre absolut tot ce te pasioneaza, sa puna pret si pe cariera lui, sa isi doreasca constant sa evolueze dar sa stie si sa schimbe o roata la masina sau sa bata un cui in perete.

Sa fie bun la pat.
Nu e necesar sa aiba o experienta impresionanta ci doar sa cunoasca notiunile de preludiu, postludiu, punctul G etc. In rest, practica, practica, practica…

Sa aiba simtul umorului.
Asta nu inseamna nicidecum ca trebuie sa stie cel putin 100 de bancuri cu blonde. Dar daca te face sa razi atunci cand iti vine sa renunti la tot si sa pleci in lume, daca intelege o aluzie haioasa si iti poate raspunde pe masura, daca vede partea frumoasa a lucrurilor, oricat de sumbre ar parea, inseamna ca va puteti bucura impreuna de viata mult timp de acum inainte.

Sa NU fie violent.
Indiferent cat de mult te iubeste, cat e de romantic, haios sau inteligent, daca vreodata te-ai simtit amenintata, fa un pas inapoi si spune-i “adio”. Nu miza pe faptul ca a fost doar o intamplare si fugi inainte sa te insulte sau sa te loveasca.

Ar mai fi multe de adaugat, dar cea mai importanta trasatura a barbatului ideal este: sa iti iasa in cale. Degeaba indeplineste toate conditiile daca ramane pentru tine un ilustru necunoscut.

E drept ca poate fi extrem de greu sa nimeresti un barbat cu toate aceste calitati, poate mai greu decat sa nimeresti cele 6 numere la Loto, dar tu stii cel mai bine la ce capitole esti dispusa sa faci compromisuri si la care nu. Daca l-ai gasit, tine bine de el, daca nu ti-a iesit in cale inca, nu dispera, caci el, fiind barbatul ideal, va sti ca tu il cauti si iti va face o surpriza: va da buzna in viata ta si ti-o va oferi pe a lui, doar in cazul in care nu este gay !
Anunturi
Anunturi
^ Top