Sfaturi in dragoste
Inainte de a demara planul de cucerire a unui barbat, informeaza-te despre ce anume ii determina pe barbati sa faca diferenta dintre un flirt ocazional sau o intalnire amuzanta la sentimente profunde. In primul rand, intra in calcul doar barbatii maturi din punct de vedere fizic, mental, emotional si spiritual.

Cum arata femeia ideala pentru barbati?
1. Femeia ideala e "jucausa". Joaca si misterul le va spori interesul barbatilor care vor dori sa stie tot mai multe despre tine. Pentru ca ei iubesc jocurile de orice fel si sunt dornici mereu de actiune si adrenalina, faptele si modalitatea de abordare trebuie sa ia locul cuvintelor siropoase in planul de cucerire al barbatului. Apeleaza la flirtul jucaus, provocari sau chiar putin sarcasm.

2. Femeia ideala e independenta
Chiar daca la prima vedere nu lasa aceasta impresie, un barbat doreste langa el o femeie care sa ii inspire, care sa-si doreasca sa atinga un scop in viata, nu doar o femeie care treieste pentru a exista intr-o relatie.

Independenta si succesul unei femei nu va intimida un barbat adevarat, care va arata admiratie fata de reusita in cariera, si, in acelasi timp, fata de o relatie reusita.

Asadar, nu-ti lasa deoparte interesele si responsabilitatile si nu-ti neglija prietenii doar pentru a face dintr-un barbat centrul universului! E suficient sa-i acorzi atentie cand sunteti doar voi doi, demonstrandu-i profunzimea sentimentelor tale intr-o atmosfera romantica.

3. Femeia ideala este matura
Barbatii se simt atrasi de o femeie care isi exprima sentimentele intr-un mod unic. Criticile si afirmatiile ā€˛grele" ii va indeparta. Controleaza-ti starile recalcitrante pentru ca acestea ameninta incet dar sigur o relatie. Impartaseste-i supararile cu calm si maturitate, fara a dramatiza situatia. Astfel ii vei castiga aprecierea si vei pune bazele unei relatiii de viitor.

4. Femeia ideala este atragatoare oricand si oriunde
O relatie monotona, lipsita de pasiune si atractie, va clatina sentimentele unui barbat. Greseala cea mai frecvent intalnita este insistenta de a-l face sa te placa in ciuda vointei lui sau mentionarea unei relatii de viitor la primele intalniri. Aceste afirmatii sau apropouri il vor speria si nu e de mirare daca la urmatoarea intalnire stabilita va gasi scuze ca nu poate ajunge.

Cel mai bine e sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Spontaneitatea, hazul si jocul, flirtul, glumele bune si imprevizibilul te vor face mai atractiva in fata lui. Nu va plafonati la aceleasi conversatii si activitati la fiecare intalnire. Adu mereu ceva nou in relatie si fii deschisa la noi experiente pentru ca cel de langa tine sa te gaseasca cat mai atragatoare si interesanta.
Anunturi
Anunturi
^ Top